avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

Buna ziua! Se poate ca propietarul unui apartament sa fie evacuat inainte de termen la o licitatie?Pentru ca cel ce doreste sa cumpere un imobil vrea sa-l vada in ce stadiu este Si logic vechiul propietar are usa incuiata si nu doreste sa deschida usa mai mult decat atat are si datorii la intretinere de ordinul zecilor se mii.Multumesc
Cel mai recent răspuns: radutacostel , utilizator 11:54, 11 Martie 2017
Cel care doreste sa cumpere la licitatie nu are voie sa vada apartamentul in interior, doar dupa adjudecare va vedea ce a cumparat.Asta e riscul cumpararii prin licitatii. Proprietarul de regula nu poate fi evacuat inainte de adjudecare numai in cazul in care sunt indicii ca acesta distruge intentionat, cu rea credinta imobilul si bunurile din el.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Martie 2017
ContSters416386, utilizator
Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie imobil prin executare silita machociprian machociprian Doresc sa achizitionez un imobil scos la licitatie de un executor judecatoresc.Va rog sa ma lamuriti cu privire la niste aspecte: 1.De unde stiu ca ... (vezi toată discuția)
Detalii executare silita / licitatie carepecare carepecare Buna ziua, Imi puteti spune va rog care este procedura in mare in ceea ce priveste procesul de executare silita? M-am interesat la cateva banci si am primit ... (vezi toată discuția)
Distrugerea imobilului achizitionat la o licitatie sustinuta de un executor boggy_2012 boggy_2012 Buna ziua Am urmatoarea speta:am achizitionat un apartament la o licitatie publica,sustinuta de un executor judecatoresc.In momentul in care am intrat in ... (vezi toată discuția)