avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am incheiat un contract de intretinere?unde trebuie sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am incheiat un contract de intretinere?unde trebuie sa merg cu actele

Buna seara. Am incheiat un contract de intretinere si acum nu stiu ce sa fac? Trebuie sa merg cu actele sa trec totul pe numele meu,radet,renel,gaze etc? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mitrita_no1 , utilizator 17:35, 17 Aprilie 2010
Din momentul in care s-a intabulat dreptul dumneavoastra sunteti proprietarul bunului, deci va puteti exercita acest drept inclusiv prin schimbarea titularului contractelor de utlitati.
da ,si la C F
multumesc frumos
buna seara!
intabularea nu are nicio legatura cu transmiterea dr de prop, acesta s-a transmis la momentul semnarii contractului.
in termen de 30 de zile de la semnarea lui trebuia sa fi mers la adm. financiara pt schimbarea rolului fiscal.
pai joi am fost la notar si am semnat contractul de intretinere.urmatorul pas este catre administratia financiara?

Alte discuții în legătură

Carte funciara cornelia65 cornelia65 am cumparat un imobil de la o firma de constructii.la data vanzarii imobilul era inscris in cartea funciara.as vrea sa stiu daca trebuie sa il mai inscriu si ... (vezi toată discuția)
Intabulare si refacere acte proprietate dupa divort Kitty_m Kitty_m Buna ziua, imi puteti spune cum se procedeaza in situatia in care in urma divortului/tranzactiei am ramas singurul proprietar al unui imobil? Mai exact, as ... (vezi toată discuția)
Comision agentie imobiliara andyc76 andyc76 Buna ziua. Sunt in curs de a vinde un imobil printr-o agentie imobiliara. In urma anuntului postat pe diverse situri cu vanzari imobiliare de particulari,am ... (vezi toată discuția)