avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expert judiciar evaluari imobiliare
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expert judiciar evaluari imobiliare

ce se poate face daca un expert desemnat de instanta nu evalueaza imobilul conform legii?
Cel mai recent răspuns: rodica321 , utilizator 12:10, 28 Aprilie 2010
va multumesc mult pt sfat.
cu permisiunea dv intrebarea mea inca ramane fara raspuns. ce se poate face in continuare pt a rezulta o expertiza fara "omisiuni" si conforma legii?
va multumesc.
okdaniok a scris:

asadar si cea de-a doua expertiza este cu multe "omisiuni" ce se poate face in continuare? sunt pur si simplu evidente aceste scapari.

Care a doua expertiza? din mesajul dvs rezulta ca s-a efectuat o expertiza la care dvs ati depus obiectiuni. Expertul desemnat de instanta a raspuns (asa cum a raspuns) la obiectiunile formulate. raspunsurile la obiectiuni nu constituie o noua expertiza. Nefiind multumit de concluziile expertizei efectuate puteti solicita efectuarea unei noi expertize de catre un alt expert. Solicitatrea efectuarii unei noi expertize trebuie argumentata din punct de vedere tehnic si din aceasta va recomand la serviciile unui expert tehnic judiciar pe care sa-l desemnati sa participe la efectuarea noii expertize (daca se va efectua).
Ma raliez,celor aratate de distinsul dn.expert Ciobanu,in sensul ca v-a fost incalcat dreptul la aparere prin respingerea cererii a de a avea un expert parte,situatie ca va va ajuta in calea atac,daca sentinta care va fi pronuntata nu va va favoriza.
Nefiind multumit de oraspunsul exeprtului la obiectiunile formulate,puteti solicita efectuarea unei noi expertize de ctare trei experti.
Reiterati(reformulati)cu aceasta ocazie cererea de a apela la un expert parte la efectuarea noii expertize.
solicitarea efectuarii unei noi expertize. Deoarece s-a efectuat doar un supliment la expertiza.
Buna ziua.
Noua expertiza judiciara la ce interval de timp (fata de prima) se poate solicita?
Eu am solicitat la urmatorul termen dupa ce expertul a depus raspunsurile sale la obiectiuni si judecatorul mi-a refuzat solicitarea, argumentand ca acest lucru trebuia facut imediat dupa efectuarea expertizei, nu acum. Este oare in regula?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica auto ujiman ujiman Accident rutier cu victime. M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala. A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)
Expertiza extrajudiciara ContSters315143 ContSters315143 Daca refuz o expertiza tehnica extrajudiciara, pentru ca nu mi se pare subiectiva, pot fi totusi de acord cu propunerea expertului (care a facut-o) in ... (vezi toată discuția)
Contraexpertiza ContSters315143 ContSters315143 Am un raport de expertiza tehnica judiciara aprobata si semnata de trei experti-unul principal si doi alesi de parti. Una dintre parti a facut obiectiuni in ... (vezi toată discuția)