avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Buna seara!
Sunt asistenta medicala principala, am o vechime neintrerupta in munca de 26 de ani iar in prezent sunt asistenta sefa intr-un bloc operator,chirurgie cardiovasculara. V-as ruga sa-mi spuneti care sunt sporurile de care pot beneficia conform incadrarii mele dupa noua grila de salarizare si cat este cuantumul indemnizatiei pentru functia de asistent sef. Mentionez ca spitalul in care lucrez este spital de urgenta, centru de chirurgie cardiovasculara. Avand in vedere ca blocul operator se incadreaza ca fiind in conditii deosebit de periculoase si vatamatoare va rog de asemenea sa-mi spuneti daca din punct de vedere al codului muncii si noii legi a salarizarii pot beneficia de zile suplimentare de concediu de odihna. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Aplicarea corecta a sporurilor conform legii 153/2017. Elena Dinca Elena Dinca Mentionez ca lucrez intr-un laborator de chimie in conditii de mediu toxic. Sporurile pentru conditii de munca de la 01.01.2018 au fost aplicate doar ... (vezi toată discuția)
Criterii de acordare sporuri toxicitate cat woman cat woman De aproximativ 4 ani lucrez intr-un spital de stat in laboratorul de anatomie patologica ca operator date, deci sunt angajatul Dep. Statistica repartizat in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.sunt angajata în asistenta sociala având funcția ... Ellie97 Ellie97 Bună ziua.Sunt angajata în asistenta sociala având funcția de asistenta medicala (la un centru de îngrijire a persoanelor cu dizabilități). As dori sa ... (vezi toată discuția)