Poate doriti sa ne spuneti si alcoolemia constatata.
In principiu, permisul se poate recupera in urma unei petitii adresata presedintelui completului de judecata,numai acesta putandu-se pronunta pe acest aspect.
Strict,cu referire la situatia dvs.,in general,instantele nu nu prea admit asemenea cereri,mai ales cand este vorba despre conducere sub influenta alcoolului.
Interesant,ar fi un exercitiu de imaginatie,dar si de sinceritate,in acelasi timp:
Dvs.daca ati fi judecator ati admite o astfel de cerere si daca da,care ar fi motivele legale ?
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspunsuri.
Alcoolemia - dupa 4 ore de la "fapta" (fapta care se traduce prin implicarea intr-un accident, fara vina persoanei de care discutam, doar ca...el era baut, iar persoana care provocase accidentul, nu) - 0,5 astfel ca s-a facut o recalculare, si s-a decis ca la momentul la care a fost "prins" a avut 1,2.
accidentul soldat cu masinile avariate, de ambele parti, fara victime.
intrebarea e: care este pedeapsa care se poate aplica?
cel ce bause la volan - dar nu provocase accidentul - sta de un an si jumatate fara permis...procesul se tergiverseaza.. daca probele sunt clare, sa se aplice pedeapsa....daca de un si jumatate nu se poate da o sentinta, inseamna ca probele nu sunt concludente, si atunci....sa se dea permisul pana la pronuntare.
nu este mai corect asa?
Din nefericire pentru dvs-si probabil, din fericire pentru participantii la trafic-nu este corect,cel putin din punct de vedere moral. Un singur lucru este cert,trebuia sa va ganditi la aceasta inainte de v-ati urcat baut la volan.
Decizia ii aprtine in totalitate magistratului,iar la consum de alcoolsanse pentru o decizie favorabila sunt de unu la mie.
@r.gabi
Multumesc, dar ma interesa o parere obiectiva, bazata pe ratiuni si argumente legale, nu pe ratiuni morale.
este moral sa dureze un proces atat de mult timp?
corect si moral este: ai gresit / sa se aplice pedeapsa, dar nu la Sf. Asteapta!