avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua .As dori si eu sa aflu ce pedeapsa o sa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua .As dori si eu sa aflu ce pedeapsa o sa primesc pt ...

Buna ziua .As dori si eu sa aflu ce pedeapsa o sa primesc pt conducere fara permis si alcoolemia de 1.50 in sange si 0.80 in drager nu am alte antecedente penale..Va multumesc
Cel mai recent răspuns: hjkskksnsn , utilizator 15:07, 10 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate face o analiza doar pe ce spuneti dvs, individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Dar marcar o presupunere ..m- ar ajuta
O presupunere ar fi inchisoare cu suspendare si anularea permisului, lucru intalnit in 90% din cazurile bauturii la volan.
Daca nu exista o situatie exceptionala, nu vad de ce ati primi altceva, pentru ca odata urcat la volan baut ca sofer, judecatorul vede fapta ca una deosebit de grava, si se gandeste automat la ce-i mai rau, puteati calca pe cineva, face accident etc.
Multumesc mult pt parere ..
Daca eu am fost beat ..dar nu am provocat eu accidentul tot eu sa sa fiu responsabil pentru pagubele materiale ? Mia spus cineva ca tot eu o sai fiu vinovat chiar daca nu am provocat eu accidentul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea autoturismului sub influenta alcoolului g3o g3o Buna ziua.De curand prietenul meu a fost prins beat la volan cu o alcoolemie de 0.76.Am fost opriti de politie si am fost dusi la un spital unde i s-au luat ... (vezi toată discuția)
Condus fara permis in stare de ebrietate! perspikce perspikce Buna ziua ,am cateva intrebari..legate de problema mea ..Am condus beat acum 2 seri si am fost tras pe dreapta.. in masina mai erau 2 persoane...1 era si ea ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan(1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat). la ce mă pot aștepta? nimenialtu29 nimenialtu29 M-am urcat baut la volan si am condus fara abateri de la regimul rutier. Dar da, eram baut, nu am constientizat ceea ce fac, fapt pe care il regret acum ... (vezi toată discuția)