avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condus fara permis in stare de ebrietate!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condus fara permis in stare de ebrietate!

Buna ziua ,am cateva intrebari..legate de problema mea ..Am condus beat acum 2 seri si am fost tras pe dreapta.. in masina mai erau 2 persoane...1 era si ea bauta si cealalta nu era ..eu am fost dus la osectie de politie si de acolo la iml pt recoltare de probe sange ..mi-a iesit 0,64 alcoolemie ..am dat o declaratie la sectia mea dupa aceea ..dupa care am fost trimis acasa ..acum eu nu stiu ce urmeaza ...si sunt foarte ingrijorat..politistul cu care am dat declaratia a spus ca nu o sa fac puscarie fiind prima abatere si pt ca nu am provocat accidente sau lovit persoane ..dar nu stiu ce sa cred...Nu stiu daca mi-a facut dosar penal ..nu stiu daca o sa ma duc la puscarie sau nu ..nu am nici o idee..Eu nu am avut probleme cu politia niciodata ..nu am cazier ..am terminat o facultate..in principiu am facut o prostie ...dar nu ma caracterizeaza...va rog sa imi spuneti ce sa fac ..la ce sa ma astept si ce e bine de stiu ..pt ca sunt destul de speriat pt cele intamplate..va multumesc ..astept un raspuns cat mai detaliat daca se poate..
~ Conținut șters la cerere ~
Imi trebue avocat ?Ma cheama la judecatorie ?In cat timp expira dosarul penal sau cand se anuleaza ?Nu mai pot da de permis cat timp?Iau vre-o amenda ?
Dvs. hotarati daca va angajati avocat sau nu. Un avocat va poate ajuta sa intelegeti mai bine situatia in care va aflati si va tine la curent cu desfasurarea urmaririi penale.

Vi s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea a 2 infractiuni: conducere fara permis si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.
Deocamdata dosarul de afla la politie, apoi va pleca la parchet.
Procurorul va decide daca va trimite dosarul la instanta (judecatorie). In aceste cazuri dosarul ajunge la instanta.
Daca nu mai aveti alte antecedente penale, cel mai probabil veti primi o pedeapsa cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei.
Va trebuie o apare temeinica in fata instantei pentru ca veti primi un termen de incercare care inseamna perioada in care veti avea cazier si este de preferat sa fie cat mai scurta.
Ultima modificare: Duminică, 4 August 2013
Avocat Draghici Cornelia, Avocat
Nu cred ca veti ajunge dupa gratii dar este indicat sa fiti atent.
Avocatul va poate ajuta sa scapati de inchisoare si aveti sanse mult mai mari sa scapati decat daca nu ati avea avocat.

Daca aveati antecedente penale era rau de tot...
La puscarie..sau cel putin sa nu mai ai carnet veac....scuze ca iti spun ssa dur dar oameni ca tine(beti) au omorat oameni nevinovati.lasa tu bautura ca intr-o zi te omoara ea sau te baga in puscarie cand ti-e lumea mai draga.inca o data scuze..succes.

Alte discuții în legătură

Suspendarea apascaloaie apascaloaie Domnule avocat, am reusit sa ma implicin doua dosare penale unul pt inselaciune deoarece nu am respectat un schimb pe internet legat de un telefon mobil si un ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere IsabelaMaes IsabelaMaes Buna ziua . Pe data de 1 Decembrie 2018 , am fost oprită de poliție si am fost testata cu aparatul etilotest , 0,56 în aer liber , 1,20 in sânge prima ... (vezi toată discuția)
Am condus sub influenta bauturilor alcoolice Mihai Ioan Mihai Ioan In data de 17.04.2017, am fost surprins la volan cu o valoare de 0.98 la etilotest, am acceptat probele biologice care inca nu au venit, am recunoscut fapta si ... (vezi toată discuția)