avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condus fara permis in stare de ebrietate!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condus fara permis in stare de ebrietate!

Buna ziua ,am cateva intrebari..legate de problema mea ..Am condus beat acum 2 seri si am fost tras pe dreapta.. in masina mai erau 2 persoane...1 era si ea bauta si cealalta nu era ..eu am fost dus la osectie de politie si de acolo la iml pt recoltare de probe sange ..mi-a iesit 0,64 alcoolemie ..am dat o declaratie la sectia mea dupa aceea ..dupa care am fost trimis acasa ..acum eu nu stiu ce urmeaza ...si sunt foarte ingrijorat..politistul cu care am dat declaratia a spus ca nu o sa fac puscarie fiind prima abatere si pt ca nu am provocat accidente sau lovit persoane ..dar nu stiu ce sa cred...Nu stiu daca mi-a facut dosar penal ..nu stiu daca o sa ma duc la puscarie sau nu ..nu am nici o idee..Eu nu am avut probleme cu politia niciodata ..nu am cazier ..am terminat o facultate..in principiu am facut o prostie ...dar nu ma caracterizeaza...va rog sa imi spuneti ce sa fac ..la ce sa ma astept si ce e bine de stiu ..pt ca sunt destul de speriat pt cele intamplate..va multumesc ..astept un raspuns cat mai detaliat daca se poate..
Ati terminat o facultateB-) si nu ati invatat macar ce inseamna sa incalcati legea#-o?Nu sunt avocat sa va dau un sfat autorizat,dar sunt un cetatean care va condamna.Prostia dvs.nu se compara cu a fura 50 lei si victima va manca mai putin astazi...dvs puteati omori oameni nevinovati ,asa cum zilnic vedem.Daca nu erati in cauza cum judecati dvs acest caz? .Recunoasteti ca ati facut "in pricipiu o prostie",dar va aparati cu" nu ma caracterizeaza ".Nu va culcati pe-o ureche....daca a fost o actiune a politiei cu tematica"conducere sub influenta alcoolului" veti primi toate lamuririle de la procuror.
Atitudinea dumneavoastra este de condamnat, iar toate criticile scrise aici sunt legitime! In ceea ce priveste sanctiunea puteti sa stati linistit dupa parerea mea, sigur va fi una cu suspendarea executarii pedepsei.
Va face dosar penal in mod sigur, intrucat fapta savarsita este infractiune. Depinde de instant sa va acorde o pedeapsa mai mica sau o amenda tinand cont de atenuantele pe care le veti proba.....Luati-va neaparat un avocet. Bafta....si nu va mai urcati baut la volan! Puteti ucide alte personae nevinovate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea apascaloaie apascaloaie Domnule avocat, am reusit sa ma implicin doua dosare penale unul pt inselaciune deoarece nu am respectat un schimb pe internet legat de un telefon mobil si un ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere IsabelaMaes IsabelaMaes Buna ziua . Pe data de 1 Decembrie 2018 , am fost oprită de poliție si am fost testata cu aparatul etilotest , 0,56 în aer liber , 1,20 in sânge prima ... (vezi toată discuția)
Am condus sub influenta bauturilor alcoolice Mihai Ioan Mihai Ioan In data de 17.04.2017, am fost surprins la volan cu o valoare de 0.98 la etilotest, am acceptat probele biologice care inca nu au venit, am recunoscut fapta si ... (vezi toată discuția)