avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... SUSPENDAREA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

SUSPENDAREA

Domnule avocat, am reusit sa ma implicin doua dosare penale unul pt inselaciune deoarece nu am respectat un schimb pe internet legat de un telefon mobil si un dosar penal pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice cu o alcoolemie f ridicata. Amandoua dosare sunt in curs de cercetare. Daca primesc o pedeapsa de 6 luni cu suspendare in cazul inselaciunii in cat timp pot ramane fara cazier si in ce conditii astfel incat sa nu primesc inca o pedeapsa cu suspendare si pentru alcool si in acest caz sa se puna in aplicare pedeapsa la modul ca sa fac puscarie ? Va multumesc pt lamuriri!
Cel mai recent răspuns: apascaloaie , utilizator 13:58, 23 Octombrie 2011
Conditii pentru reabilitarea de drept a condamnatului:
- pedeapsa aplicata de instanta a fost amenda sau inchisoarea ce nu depaseste 1 an;
- in decurs de 3 ani de la executarea sau stingerea pedepsei, condamnatul nu a savarsit nico alta infractiune.
ar fi posibil ca in cazul dosarului de inselaciune sa primesc doar o amenda penala deoarece am lamurit intre timp neintelegerea si mi-am platit datoria fata de cel pe care se presupune ca l-am inselat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp se sterge cazierul daca se sterge automat fara proces adrianstefan79 adrianstefan79 in 2005 am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendare pt furt calificat...nu am mai avut nici o treaba cu politia sau ceva de genul asta....se sterge ... (vezi toată discuția)
Prins cu alcoolemie 1.35 in italia! sergiesergie sergiesergie Buna ziua tuturor! Am fost oprit de un control de politie la Milano dupa ce am consumat alcool (desigur ca nu ar fi trebuit), unde mi-a iesit o concentratie ... (vezi toată discuția)
Condus fara permis in stare de ebrietate! perspikce perspikce Buna ziua ,am cateva intrebari..legate de problema mea ..Am condus beat acum 2 seri si am fost tras pe dreapta.. in masina mai erau 2 persoane...1 era si ea ... (vezi toată discuția)