Eu v-am aratat ca exista si ratiuni morale,desi traim intr-o societate in care imoralitatea ,de toate felurile,este considerata de unii,chiar o virtute..
Ratiunile legale va vor detaliate in incheierea de sedinta de catre judecator,cu ocazia pronuntarii asupra cererii dvs., iar una dintre acestea este pericolul social al faptei dvs,consumul de alcool,fiind cel care a generat si genereaza accidente cu victime.
Imi pare rau ca va nemultumesc ,dar acesta este adevarul.
r.gabi a scris:
Eu v-am aratat ca exista si ratiuni morale,desi traim intr-o societate in care imoralitatea ,de toate felurile,este considerata de unii,chiar o virtute..
Ratiunile legale va vor detaliate in incheierea de sedinta de catre judecator,cu ocazia pronuntarii asupra cererii dvs., iar una dintre acestea este pericolul social al faptei dvs,consumul de alcool,fiind cel care a generat si genereaza accidente cu victime.
Imi pare rau ca va nemultumesc ,dar acesta este adevarul.
asta ar insemna, dupa spusele Dvs., ca din "ratiuni morale", sa nu mai primeasca permisul! Niciodata, nu?
ca doar...fapta lui are un anume pericol social, nu?si...a gresit, nu merita nimic!
pai atunci, care mai e ratiunea aplicarii pedepselor? cum de s-a ajuns ca fiecare fapta sa aiba o pedeapsa corespondenta?
cred ca...va pierdeti in "ceea ce s-ar fi putut intampla"...si uitati sa aplicati sanctiunea efectiva....
~ final discuție ~