avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

este normal ca banca sa nu imi mai raspunda la nicio cerere daca mi-a vandut creditul la o societate de recuperare creante?
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 15:51, 17 Aprilie 2010
Daca a cesionat creanta si v-a notificat cesiunea, banca nu mai e in raporturi contractuale cu dumneavoastra. Orice discutii in legatura cu acel contract trebuie sa le purtati cu firma de recuperare.
dar nu ar trebui sa imi raspunda si mie de ce m-au cesionat? care e datoria mea si zilele de intarziere
au cesionat creanta pt ca dvs nu ati platit ratele. rata se plateste fix la data la care o aveti de platit, ar trebui sa cunoasteti de cand nu ati mai platit.
daca dvs stiti ca ati respectat contractul, iar banca l-a reziliat abuziv, faceti reclamatie la ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cesiune creanta mev1321 mev1321 Buna ziua. am si eu o problema asemanatoare. in anul 2008 am luat un credit de la raiff am achitat ratele in termen pana in luna noiembrie 2009, cand am ramas ... (vezi toată discuția)
Recuperari norbi28 norbi28 salut fratilor ,ajutatima va rog Am luat un credit de la bcr de nevoi personale nu am platit din cauza situatiei financiare vreo trei luni ,dupa care cind am ... (vezi toată discuția)
Bancile vand creante la firme de recuperare viorica pirleteanu viorica pirleteanu buna ziua,as vrea sa ma ajutati cu un sfat bun.Am doua credite unul ipotecar si celalalt de nevoi personale.Nu am mai platit creditul de nevoi personale in ... (vezi toată discuția)