avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... preaviz inainte de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

preaviz inainte de somaj

care este nr minim de ore pe care trebuie lucrate pe perioada preavizului daca este numai o jumate de norma adica in contr numai 4 ore lucratoare pe zi
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 15:50, 18 Aprilie 2010
in cazul dv. este vorba despre 2 ore zilnic.
dorina78 a scris:

care este nr minim de ore pe care trebuie lucrate pe perioada preavizului daca este numai o jumate de norma adica in contr numai 4 ore lucratoare pe zi

Depinde la initiativa cui se va desface CIM.
Daca este la initiativa angajatului (demisie), programul este normal, daca este la initiativa angajatorului, programul poate fi micsorat pentru a-ti cauta de lucru.
Interventie moderator

Va rog sa cititi si sa respectati regulamentul de postare in Forum. Mesajele dublate vor fi sterse.
Multumesc!
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.


Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj LILIANA MATEI LILIANA MATEI am lucrat in irlanda 2 ani si 2 luni si nu am beneficiat de somaj in cel stat ,,ce trebuie sa fac mai departe,situatia asta este din noimbrie 2009 si pana in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului natysam_11 natysam_11 Buna seara Am o nelamurire.in luna septembrie 2009 am avut concediu fara plata mai mare de 20 de zile mai beneficiez de indemnizatie.#-o (vezi toată discuția)
Cum procedez cu preavizul? anca_eke anca_eke lucrez cu carte de munca la o firma de constructii.vreau sa plec dar angajatorul nu imi accepta lichidarea la zi. a zis ca imi trebuie preaviz de 15 zile.in ... (vezi toată discuția)