avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creante de la primarii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creante de la primarii

Va rog sa ma ajutati ! Sotul (administratorul societatii) a decedat , eu- sotia (asociat). Doresc sa inchid firma , dar am de recuperat aprox. 60 000 lei de la diverse primarii din tara, sume facturate pe baza unor contracte prestari servicii.
Datorita faptului ca amana plata facturilor(1050-2100 lei /factura pt o primarie) am ajuns sa platesc nu numai tva-ul si impozitul aferent facturii , dar si impozitul forfetar cu toate ca firma nu mai desfasoara activitate .Daca deschid proces o pot face la Galati - sediul societatii sau acolo unde apartin primariile respective ?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 10:19, 18 Aprilie 2010
Mergeti pe somatii de plata ... insa cererile trebuie depuse la Judecatoriile in raza carora se afla Primariile debitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere societate comerciala neamtu.george neamtu.george Detin o societate comerciala cu urmatoarele probleme : -are restante la achitarea TVA si a impozitului forfetar aferent 2009 si 2010 -nu mai desfasoara decat ... (vezi toată discuția)
Impozit venit microintreprindere si stingere creante prin cesiune/vanzare auto tigros tigros Am o microintreprindere pe care intentionez sa o inghet pentru ca mi se pare aiurea sa platesc impozit forfetar aiurea pentru o activitate comerciala ... (vezi toată discuția)
Cum sa lichidez firma daca nu mai am nici un act al firmei? ion719797 ion719797 buna. am si eu o problema. Eu, de fapt sotia mea a detinut un srl care si-a incetat activitatea in urma cu aprox.4 ani, Ea era administrator statutar si mai ... (vezi toată discuția)