avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diurna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diurna

Buna !O intrebare asi avea poate sa difere diurna intre doi soferi la aceeasi firma pentru aceeasi timp de deplasare in aceeasi localitate,tara pe criteriul ca e angajat mai vechi.Sunt sofer diurna se rezuma ca la restul firmelor de transport X euro/kilometri.Eu ca angajat mai nou am 6,5 euro /100km cel care e angajat mai vechi are 10,5euro/100km.Eu inteleg fidelitatea fata de firma dar asta se rezuma ma gindesc eu la salarul fix care,Ca si la salarul fix este diferenta cei vechi au 1700ron brutt incadrare cei noi angajati au 775 ron brutt.Si asi multumi daca mi-ati da un raspuns ca exista grila de salarizare pe meseri adica am vazut la televizor acus cativa luni de exemplu soferi 1,7xsalarul minin pe economie ,Inginer 2,1 x salarul minim pe economie ect. exista aceasta grila de incadrare.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Salagean Vasilica , Consilier juridic 15:18, 18 Aprilie 2010
In ceea ce priveste decontarea cheltuielilor cu diurna acordata salariatilor unor societati comerciale trebuie subliniat ca aceasta se realizeaza la nivelul stabilit in contractul de munca aplicabil (individual, colectiv sau la nivel national) in cazul salariatilor sau la nivelul stabilit prin hotararea adunarii generale in cazul celorlalte categorii de persoane.
In mod normal diurna nu ar trebui sa fie diferita .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna the_power_25xxxx the_power_25xxxx in perioada august 2011-- aprilie 2012 am lucrat sofer la o firma....In contract aveam 1050 lei salariu+ 31euro/zi diurna ( 910 euro/luna--lucram in ... (vezi toată discuția)
Plata diurne marianams70 marianams70 Buna seara, Vreau sa va intreb daca in CIM este stipulat locul de munca este in depozit si pe teren patronul este obligat si la plata unei ... (vezi toată discuția)
O informatie va rog chitoiu chitoiu Servus tuturor ! Sunt sofer profesionist si lucrez in spatiul european . Sunt interesat daca firma trebuie sa-mi pkateasca diurna zilnica si care este ... (vezi toată discuția)