Am un fiu casatorit de 8 ani. In 2009 i-am renovat casa, nu a avut bani si am platit eu ~ 10.000 E. Nora nu este deacord sa-mi restituie banii.Nu am intocmit nici un document cu cei care au renovat locuinta, am platit fara chitanta .Fiul doreste sa-mi restituie banii, um putem rezolva situatia.
Pot sa fac retroactiv un contract la notar
Va multumesc
Cum sa faceti un contract in 2010, pentru o lucrari efectuate n 2009? Exclus ! Sa va dea banii fiul dvs. Ati avut intelegrea si cu nora , nu numai cu fiul. Daca ajungeti in judecata, trebuie sa dovediti cu martori / cei care stiu , care au lucrat - daca acte nu aveti.
Nu. Ajungeti la o intelegere cu fiul si cu nora dvs.sa va restituie contravaloarea investiilor facute. Daca nu reusiti ii puteti actiona in justitie dar avand in vedere ca lucrarile nu au la baza nici un inscris va trebui sa faceti dovada prin orice alte mijloace de proba ca lucrarile au fost efectutae din banii dvs.
Aveti sanse foarte reduse in instanta daca nu vor recunoaste datoria.
Ar trebui sa audiati martori si este foarte complicat...
Daca ati scos bani din banca in acea perioada ar putea fi ceva care sa va ajute si daca se vor corobora probele se poate ajunge la o solutie judecatoreasca favorabila pentru dvs.
Va trebuie o dovada scrisa.Situatia se poate rezolva daca se incheie act scris.Mergeti la avocat sau la notar dar o sa va coste niste bani...
Daca fiul doreste sa va restituie banii, inseamna ca recunoaste datoria.
Poate fi martorul dv. in instanta pentru recunoasterea cheltuielilor facute de dv..
Si pana la urma, daca fiul recunoaste datoria, nu inteleg ce-l impiedica s-o plateasca?
Sotia?!?!
Infractiune?
AlexandruIoan
Daca o persoana incearca sa intre intr-un apartament cu cheia lasata de fiul proprietarei fara ca proprietara sa stie ca i-a lasat cheia acelei persoane se ... (vezi toată discuția)