avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... o mica MARE problema!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

o mica MARE problema!!!

am o mare problema...sa incepem cu povestea:
in septembrie 2008 am facut imprumut la banca, mai exact 2 imprumuturi unul la CEC si altul la BRD, ambele in valoare de 22.000 ron. imprumuturile le-am facut pe numele meu pentru a ajuta pe cineva apropiat sa-si ia casa, in rate si mai avea nevoie de niste bani pt avans. intelegerea a fost ca intr-un an de zile mi-i da inapoi. respectivul are o firma care inclusiv anul trecut a avut castiguri considerabile. de asemenea precizez ca n-am facut nicu-un fel de act scris cu respectivul pt a preciza suma imprumutata sau durata, dar ca martori sunt fostii colegi de la servici, adik sunt mai multi martori. acuma, mai exact undeva prin ianuarie i-am spus sa-mi dea toti banii, nu imediat ci in cateva luni pana prin august-sept.

intrebarea e ce as putea eu face in cazul in care nu mi-i da, adik dc se poate face ceva intr-un eventual proces cu ajutorul martorilor...etc???

va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:36, 16 Februarie 2010
Daca il dati in judecata si el nu recunoaste datoria, nu mai aveti ce face.
Situatia este complicata tare.
Incercati sa consultati un avocat care sa caute o cale de rezolvare.
Este mult de discutat si o sa cheltuiti ceva bani dar daca stati asa nu aveti nicio sansa...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut de bani 16011989 16011989 Am imprumutat o suma de 3000 lei de la o persoana cu care m-am inteles sa-i dau o anumita dobanda pe luna. I-am restituit banii 3000, fara alti bani, iar ... (vezi toată discuția)
Proces pentru un presupus imprumut MashaD MashaD Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns/parere despre urmatorul caz: Am un prieten care a divortat recent (au si un copil impreuna, copil care a ramas ... (vezi toată discuția)
Imprumut pe numele pentru altcineva dalela23 dalela23 am si eu o problema destul de delicata.X-( acum aproximativ 2 ani am imprumutat din banca 47 milioana pentru mama mea, iar acum 1 an jumatate am luat un ... (vezi toată discuția)