avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare imprumut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare imprumut

Am un fiu casatorit de 8 ani. In 2009 i-am renovat casa, nu a avut bani si am platit eu ~ 10.000 E. Nora nu este deacord sa-mi restituie banii.Nu am intocmit nici un document cu cei care au renovat locuinta, am platit fara chitanta .Fiul doreste sa-mi restituie banii, um putem rezolva situatia.
Pot sa fac retroactiv un contract la notar
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:33, 21 Aprilie 2010
Daca fiul recunoaste datoria in instanta procesul nu este deloc complicat dar eu nu inteleg care este problema concreta.Vrea sa va dea banii dar nu ii are?
Fiul insa va avea calitatea de parat si nu de martor.

avocat Claudiu Lascoschi
pentru completare:
Nu doreste sa returneze suma de bani - nora
Nu conteaza ce vrea nora,conteaza ce face fiul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mica mare problema!!! thewizard thewizard am o mare problema...sa incepem cu povestea: in septembrie 2008 am facut imprumut la banca, mai exact 2 imprumuturi unul la CEC si altul la BRD, ambele in ... (vezi toată discuția)
Infractiune? AlexandruIoan AlexandruIoan Daca o persoana incearca sa intre intr-un apartament cu cheia lasata de fiul proprietarei fara ca proprietara sa stie ca i-a lasat cheia acelei persoane se ... (vezi toată discuția)
Ce sanse credeti ca am sa castig procesul? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Buna ziua, nu stiu daca am postat intrebarea unde trebuia, dar poate imi puteti da un sfat. Parintii mei au facut un contract de inchiriere pe 1 an de zile ... (vezi toată discuția)