avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sonda pe proprietatea mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sonda pe proprietatea mea

Am pe proprietatea mea o sonda apartinand forajului care a fost montata in 1957 si a functionat pana in 2000. a fost conservata o perioada de 5 ani dupa care a functionat o perioada de timp dupa care acum vreo 3 ani a fost conservata din nou dar din sol iese apa cu petrol si saramura care curge prin proprietate si fanat. din acest motiv iarba miroase a petrol si animalele nu o mananca. ce ma sfatuiti sa fac in aceasta problema?
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 18:44, 18 Aprilie 2010
Buna seara .
Interesati-va cui apartine concret acea sonda,dupa ce aflati notificati-i cu o adresa facuta,de preferat de un avocat sau consilier juridic, prin care sa le solicitati sa inceteze cu daunele pe care vi le pricinuiesc .Daca nu dau curs acestei notificari,puteti solicita instantei obligatia acestora de a verifica starea sondei si conservea tehnica optima a acesteia ,astfel incat sa nu va mai aduca prejudicii.Eventual le puteti solicita ,daune pentru prejudiciile aduse .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire cabana apicola din lemn Valeriano Valeriano Buna dimineata. Posed un teren extravilan de 15 ari si doresc sa-mi construiesc pe acest teren o cabana apicola din lemn. Am inteles ca daca se construieste pe ... (vezi toată discuția)
Disciplina in constructii dosar penal proastasatului proastasatului Buna ziua, Am reusit dupa 20 de ani in instante sa recuperez casa bunicilor si sa evacuez chiriasii. La scurt timp dupa asta, a fost nevoie sa repar ... (vezi toată discuția)
Acces blocat in curtea imobilului si intr-un atelier auto autorizat SPavel SPavel Buna ziua ! Sunt titularul unei Intrprinderi Individuala , desfasor activitate in curtea imobilului unde locuiesc Am un atelier de reparatii auto autorizat ... (vezi toată discuția)