avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata cheltuielilor pe scara pentru pesoanele plecate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata cheltuielilor pe scara pentru pesoanele plecate din tara

Buna ziua,
Va rog frumos sa-mi spuneti daca, plecat fiind din tara, sunt obligat la plata cheltuielior administrative pe scara blocului : electricitate+lift, femeie de serviciu si alte cheltuieli de intretinere.
Mentionez ca este vorba de o Asociatie de Proprietari
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 21:06, 18 Aprilie 2010
Persoanele care lipsesc din apartament cel putin 15 zile pe luna, pe baza unei cereri scrise catre presedintele asociatiei, prin care se anunta perioada de absenta, pot fi scutite numai de cheltuielile care se impart pe numar de persoane, in principiu: gazele, electricitate si gunoi si, evident, acele cheltuieli care se impart in functie de consum.

In rest platiti toate celelalte cheltuieli, indiferent de cat lipsiti din apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de bloc - asoc . de proprietari aurelia01 aurelia01 suntem plecati din tzara de 7 luni , pana acum am platit cheltuielile de bloc integral . Doresc sa imi spune-ti daca trebuie sa platesc aceasta suma integral ... (vezi toată discuția)
Imobil nelocuit nicki nicki Sunt proprietarul unui apartament in care nu locuiesc, fiind plecat din tara. Din cand in cand, pe acolo, mai trece mama mea pt. a verifica apa, curentul, etc. ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial la parterul blocului sarah sarah am un spatiu comercial la parterul unui bloc cu 10 etaje cu intrare separata ,iar asociatia ma obliga sa platesc toate cotele de intretinere inclusiv interfon ... (vezi toată discuția)