suntem plecati din tzara de 7 luni , pana acum am platit cheltuielile de bloc integral .
Doresc sa imi spune-ti daca trebuie sa platesc aceasta suma integral sau doar un procent din ea.
Care este procedura pt a benefia de acea redurere , daca este cazul .
multumesc
Daca din locuinta pleaca una sau mai multe persoane pentru mai mult de 15/ luna se face o cerere scrisa catre presedintele asociatiei de proprietari din care sa reiasa perioada pentru care se solicita scoaterea de la plata unor cheltuieli a acestor persoane, adica de la gaze, gunoi, electritate, apa (daca in apartament nu exista apometre si consumul se imparte la pausal).
Veti plati celelalte cheltuieli care se impart pe cota-parte indiviza, indiferent daca sunteti plecati din apartament.
Faptul ca nu ati instiintat pana acum presedintele ca ati fost plecati 7 luni nu sunt sigura ca o sa va recalculeze intretinerea pentru aceasta perioada din trecut. Nu este obligat atata timp cat nu ati solicitat asta in scris. Dar poate s-o faca daca manifesta bunavointa. Inca o data, nu este obligatoriu!
Obligatia devine din momentul in care are cererea Dv. in mana pentru o perioada viitoare.
multumesc pt raspuns.nelamurirea mea era legata de cheltuielile de pe casa scarii (curent. lift, femeie servici ), va rog sa imi comfirmati daca am inteles corect- sunt obligata sa le platesc . nu prea cunosc termeni de specialitate. o zi buna.
V-am raspuns ce nu platiti (gaze, salubritate - gunoi, electricitate casa scarii apa - daca nu sunteti contorizati in apartament), in rest platiti tot.
De electricitatea la comun sunteti scutit, femeia de serviciu o platiti pentru ca salariile se impart pe cota-parte indiviza, nu pe numar de persoane.
Plata intretinere
mari112
Buna ziua, as dori sa aflu ce trebuie sa apara pe lista de intretinere in dreptul unui apartament in care nu locuieste nimeni. Mai concret detin o garsoniera ... (vezi toată discuția)