avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme legate de as. de propietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme legate de as. de propietari

propietar al anei locuinte dintrun bloc nu locuieste se pune la consumul lunar salubritate,apa an cazul an care sunt pierderi pe scara(nu sta nimeni an apartament),lucrari pe casa scari,femeia de servici,etc#-o
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 02:47, 19 Noiembrie 2009
Da, aceste cheltuieli se impart pe cota-parte indiiviza, conform HG.1588/2007 Norme de aplicare a Legii 230/2007 a functionarii asociatiilor de proprietari.
Chiar daca nu locuiti acolo, aceste cheltuieli vi se pun in sarcina de a le plati

Nu salubritate - factura referitoare la preluarea gunoiului de firma de salubritate. Aceasta factura se imparte pe numar de persoane prezente, nu pe numar total de persoane si nici pe cota-parte indiviza (suprafata).
dora.bolog a scris:

propietar al anei locuinte dintrun bloc nu locuieste se pune la consumul lunar salubritate,apa an cazul an care sunt pierderi pe scara(nu sta nimeni an apartament),lucrari pe casa scari,femeia de servici,etc#-o


Chiar daca in apartament nu locuieste nimeni, proprietarul este obligat sa plateasca toate cheltuielile repartizate pe cota parte indiviza: salarii, pierderi apa, reparatii.
Este scutit insa de toate cheltuielile repartizate pe numar de persoane: energie electrica, gaze, gunoi.
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2009
Armenteros, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie trecut obligatoriu o persoana? Tarzan2012 Tarzan2012 Am fost intrebat de o doamna daca stiu cumva daca este obligatoriu sa fie trecuta o persoana la intretinere in bloc chiar daca nu e nimeni in apartament. ... (vezi toată discuția)
Locuinta de vacanta - ra carmenbucur carmenbucur Titlu : Locuinta de vacanta - care sunt cheltuielile corecte de achitat ??? Am o locuinta de vacanta, o garsoniera la munte, dar acolo ajung destul de ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile comune ale locatarilor unei scari de bloc AdaZdravescu AdaZdravescu Buna ziua,va rog sa mi spuneti,exista o lege care prevede ca un proprietar care locuieste mai putin de 10 zile intr o luna in apartament,este scutit de la ... (vezi toată discuția)