avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare proprietate

Proprietarul sufera de o boala care ii afecteaza judecata. Are 5 copii si vrea sa vanda un imobil la un nepot. La semnarea actului participa si doi din cei cinci copii, unul din copii fiind tatal nepotului ce va deveni cumparatorul imobilului.
Totul se desfasoara prin primarie si notar.
Este legala aceasta procedura, dat fiind ca ceilalti 3 copii nu au fost instiintati?
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 06:19, 19 Aprilie 2010
contractul de vinzare cumparare poate fi anulat tinind cont de starea de sanatate a vinzatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vinzare cumparare aldo_nick aldo_nick Va rog sa ma lamuriti intr-o problema: Daca vinzatorul unui imobil s-a trezit dupa un an de zile sa dea cumparatorul in judecata pt nulitatea ... (vezi toată discuția)
Cine pe cine mosteneste intru-n caz de semnatura luata cu forta Succesorul Succesorul Buna ziua. Suntem 3 copii (2 frati si o sora). Parintii nostri sunt actualmente decedati. Mama mea detinea un act de vinzare-cumparare pe o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Cum se poate dovedi ca suma ce este trecuta in contractul de vinzare-cumparare nu a fost achitata? ContSters115342 ContSters115342 parintii mei au fost inselati de catre un nepot ( fiul sorei mele )care are un contract de vinzare-cumparare cu drept de uzufruct viager pe apartamentul ... (vezi toată discuția)