avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia fiului meu de 2 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia fiului meu de 2 ani

Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu o informatie.
Doresc sa obtin custodia fiului meu, iar in accelasi timp sotul meu vrea accelasi lucru.
In prezent sunt in concediu de cresterea copilului ( are 1 an si 8 luni), beneficiez de legea cu 85 % din salariu; deci venitul meu este de aprox.1300 ron, am studii superioare, dar doresc sa ma mut in alt oras cu fiul meu, deoarece unde locuim acum nu are cine sa ma ajute cu el cand ma voi intoarce la munca.
Vreau sa depun sapt caceasta actele pt. divort. Sotul meu are salariul mai mare ca mine,. Imi puteti spune va rog daca are sanse sa-mi ia copilul?
Eu va trebui sa stau in chirie cu fiul meu, iar el ar sta, in cazul in care ar primi custodia la parintii lui, unde mai locuieste si sora lui cu copilul intr-un apartam cu 3 cam.
Astept un raspuns din partea dvs.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: alexxat , utilizator 10:42, 19 Aprilie 2010
buna ziua .
avand in vedere varsta frageda a minorului, acesta in mod cert va fi incredintat mamei .
depinde si de probatoriul administrat in cauza .
Va multumesc frumos .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare copil mamei artemis28 artemis28 Buna seara!As dori,daca se poate,sa ma ajutati cu niste raspunsuri.Sunt casatorita de 2 ani si am un copil de 1an jumate.Locuim in orasul natal al sotului.Eu ... (vezi toată discuția)
Custodie minor in afara casatoriei gggabriela gggabriela buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat. traiesc in concubinaj cu prietenul meu de aproape doi ani, din aceasta relatie s-a nascut o fetita care acum are ... (vezi toată discuția)
Divort complicat dana73_76 dana73_76 Buna seara ! Sunt casatorita de aproape 2 ani si as vrea sa divortez,binenteles sotul nu este de acord.Avem un copil minor care as vrea sa raman in custodia ... (vezi toată discuția)