avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIC

Buna ziua. Am urmatoarea situatie. Am avut pe cineva in CIC din 04.2008.La acea data salriul lui era de 500 lei (salariul minim de baza)Trebuie sa se intoarca in activitate si ar trebui sa-i majorez si salariul, dar se intoarce in activitate cu 22.04.2010 . Majorarile de salariu stiu ca se fac cu deta de 01. alu lunii. cum ar trebui sa procedez?
Cel mai recent răspuns: maiamaria , utilizator 14:01, 19 Aprilie 2010
Nu cred ca este o problema, pana pe 22 nu este platita din fondul de salarii. Se pot face modificari de salarii si in cursul luni dar este mai usor pentru contabilitate sa se faca cu inceputul lunii.
Trebuie facut si act aditional la CIM.
Act Aditional cu aceasi data cu care inceteaza suspendarea,nu?
Atunci cand veti intocmi decizia de incetare a suspendarii CIM veti intocmi si un act aditional care sa prevada ca incepadn cu aceeasi data cand incetetaza suspendare (deci salariata isi reia activitatea) salariata va avea un salariu brut lunar de .... lei.
Nu puteti sa o tineti nici macar 1 zi cu un salariu sub salariul minim brut pe economie. Este ilegal.
multumesc mult de tot pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in cm maiamaria maiamaria Buna ziua. as dori sa stiu, avnad un salariat care se intoarce din CIC, in carnetul de munca ii scriu: \"revine in activitate\" ? este de ajuns? si,fiindca i ... (vezi toată discuția)
Marire salariu minim de la 01.05.2016 Maddy-eu Maddy-eu Buna ziua, Pentru cei cu cim 4 ore salariul minim creste de la 525 la 625 iar pentru cei cu cim 2 ore salariul minim creste de la 300 la 350? Va rog sa imi ... (vezi toată discuția)
Angajata dupa cresterea copilului shinnygaby shinnygaby buna ziua. Am o angajata in cresterea copilului ce se va intoarce in anul 2015, salar 900 lei. Conform hg 1091/2014 salariul minim creste in ianuarie 2015 la ... (vezi toată discuția)