avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesire din indiviziune

Poate sa-mi spuna cineva daca prin mediere ma costa mai putin decit in instanta;fac precizarea ca partile sunt toate de acord cu iasirea din indiviziune.Daca da pot sa o folosesc la ocpi,pt.scoaterea terenului de sub sarcini.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:49, 19 Aprilie 2010
daca va intelegeti faceti tranzactie si o depuneti la primul termen de judecata.
Intrebati un mediator cat va costa mediere dar eu nu ii vad sensul.
Oricum veti ajunge in instanta si este bine sa aveti avocat angajat.Tranzactia trebuie sa fie bine redactata.
Nu vad sensul sa cheltuiti bani de 2 ori.

avocat Claudiu Lascoschi
Tranzactia incheiata la prima zi de infatisare va va permite sa vi se restitituie taxa judiciara de timbru , in integralitate.
Daca aceasta intelegere va avea loc dupa acest moment procesual , veti obtine suma de bani injumatatita ce reprezinta taxa judiciara de timbru.

Succes.
Stimate Domn,

daca toate partile sunt de acord mergeti pentru partaj la notar.
Medierea nu este o solutie pentru cauza dvs, fiind doar un cost suplimentar.

Avocat Boncu
Eu cred ca exista si posibilitatea de a nu timbra cu acel 3 %...
Sunt instante care accepta.;)

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune DARSHAN DARSHAN Am vindut 1\\2 dintr-un teren unei familii cu promisiunea ca vor cumpara si diferenta dar au renuntat iar eu am ramas cu terenul blocat la ocpi,fac precizarea ... (vezi toată discuția)
Se mai restituie taxa judiciara de timbru? Cristina Pielmus Cristina Pielmus Buna ziua. Incepand cu data de 25.11.2010 a intrat in vigoare legea privind accelerarea solutionarii proceselor, abrogandu-se totodata si articolul din legea ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori si partaj luminitalenuta luminitalenuta buna ziua, am si eu o intrebare.am inaintat actiunea de divort iar luna viitoare ar trebui sa avem prima infatisare. am introdus actiune de divort simpla fara ... (vezi toată discuția)