avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Solutie executare banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Solutie executare banci

Buna ziua!
In rma cu citiva ani am contractat un credit. Am fost bun platnic pina anul trecut. Acum am restante si nu mai pot plati. Banca mi-a trimis dosarul la executor, care m-a anuntat ca il trimite in instanta. Daca nu am bani, ce pot sa fac? Care sint etapele ulterioare la care voi fi supus?
Cel mai recent răspuns: Evelina Minulescu , Avocat 16:46, 20 Aprilie 2010
va cere in instanta incuvintarea executarii silite , va investi titlul cu formula executorie si va infinta poprirea pe 1/3 din salariu , venituri , poprirea pe conturile dvs bancare , vanzarea de bunurilor imobile si mobile pana la stangerea intregi datorii
executare, adjudecare, evacuare daca aveti casa/teren si urmarirea altor bunuri in cazul nerecuperarii integrale a datoriilor dvs din vanzare imobil:(
Incercati sa discutati cu banca sa va restructureze creditul, desi cred ca este tarziu avand in vedere ca s-a inceput procedura de executare silita prin executor bancar.
Daca s-au constituit garantii executorul bancar va proceda la executarea silita a acestora , iar daca aveti un loc de munca se va infiinta poprire pe salariu ca prima masura.
Multumesc frumos pentru raspuns! Creditul nu are garantie imobiliara. Se poate pune, chiar si in acest caz, problema executarii imobiliare?

Multumesc frumos pentru raspuns! Cu executorul se poate discuta totusi? Ei sunt foarte agresivi, la fel ca si bancile, atunci cind le ceri o restructurare a creditului.

Alte discuții în legătură

Poprirea calin mihai calin mihai va rog sa-mi comunicati, daca se poate trimite trimite poprirea in cazul creditelor la banca, inainte de a cere incuvintarea executarii silite la instanta de ... (vezi toată discuția)
Poprire Bujor Catalina Bujor Catalina Buna ziua, va deranjez cu cateva intrebari: in cazul in care ratele ptr un credit nu au fost platite si debitorul a fost instiintat/somat sa plateasca, ... (vezi toată discuția)
Executare silita dana tudor dana tudor am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)