Am si eu o intrebare: am un contract intre x si y de lucrari publice obtinut prin achizitie publica, in care x este beneficiarul contractului adica institutia publica.
In afara de acesta am mai gasit un alt contract in care y il angajeaza pe x ca sa indeplineasca anumite lucrari de specialitate necesare pentru indeplinirea obiectivelor din primul contract.
Primul contract este de o valoare fff mare, iar cel de-al doilea doar pentru o parte din lucrari.
Stiti daca este posibil acest lucru sau daca este interzis. Nu se precizeaza nimic in primul contract in sens contrar, doar ca este posibila sub-contractarea unor lucrari pana la maxim 30% din valoarea contractului - principiu care se respecta.
Buna ziua ! Pe principiul orice nu este interzis , este permis , raportat la cele expuse de dvs. , se pare ca totul se desfasoara legal . De regula , in contractele in care este prevazuta aceasta posibilitate este introdusa o clauza care specifica faptul ca este obligatoriu avizul beneficiarului pt eventualele subcontractari , insa daca nu se prevede in cazul dvs. ... asta e ...