avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa in stare avansata de degradare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa in stare avansata de degradare

BUNA ZIUA.AM O CASA VECHE DIN PAIANTA IN CARE NU SE MAI POATE LOCUI SI PE ZI CE TRECE MAI CADE CATE O BUCATA DIN PERETI.AS DORI SA INTREB DACA POT SA O DEMOLEZ SI SA CONSTRUIESC ALTA DIN CARAMIDA PE ACELASI LOC,MAI TREBUIE SA IAU AUT. DE DEMOLARE,PROIECT,AUT.DE CONSTRUCTIE?MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters141118 , utilizator 14:15, 19 Aprilie 2010
si pentru demolare si pentru ridicare va trebuie aut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare casa paianta reconstruire cu caramida arsa t0mmy t0mmy Buna ziu tuturor...am si eu unele nelamuriri detin casa paianta de ~35m2 care mai are putin si se darama singura. As dori sa o daram si sa o refac pe aceeasi ... (vezi toată discuția)
Buna seara, avem o casa si de ea e legata una batraneasca pe care ... FloryAlexandra FloryAlexandra buna seara avem o casa si de ea e legata una batraneasca pe care vrem sa o darmam ca si asa cade, intrebare : Daca nu avem cadastrul dar avem plan de ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate belcris141 belcris141 Buna ziua.Sunt mostenitor in urma succesiunii, pe o casa,in Cta care are doar o amenda din 1969 pt. constructie ilegala si as dori sa stiu ce am de facut ... (vezi toată discuția)