Buna ziuia,
am depus la Societate. cerea de pensionare pentru limita de varsta si stagiul complet de cotizatie pe 20.02.2010, data de indeplinirea satgiului fiind 11.03.2010. Mentionaz ca la data depunerii cereri eram in CO,intrerupt de un CM, mi-am rupt un picior si sunt imobilizat si la data actuala, Pe data de 30.03.2010 am depus dosarul la casa jud. de pensii dupa ce am reusit sa aduc si restul actelor necesare de vechime pentru dosarul de pensie. De la societate m-au anuntat ca au contactat casa de pensii si ca decizia de pensionare a iesit cu data de 08.04.2010.Mentionez ca nu am primit nicu o comunocare scrisa pna la aceasta data. Cei de la personal au zis ca a aparut lg.49/2010 si ca trbuie sa-mi desfaca contractul de munca.
Va rog sa-mi spuneti daca desfacerea contractului de munca cu data de 08.04.2010 este legala avand in vedere ca ma aflu in in CM, si se pare ca medicul imi va prelungii CM, avand in vedere ca pe 21.04, abia imi scoate ghipsul
urmand si o perioada de refacere. VA MULTUMESC .
Cibisor
Din pacate, prin legea noua, 49/2010, contractul dvs. trebuie sa inceteze de drept la data la care ati indeplinit conditiile de pensionare.
Incetarea opereaza de drept, angajatorul nu are incotro si trebuie doar sa o constate, indiferent de CM.
De ce nu se aplica art.50 pct.b) din Codul muncii care prevede ca CIM se suspenda pe perioada concediului pentru incapacitate temporara de de munca. Poate inceta in conditiile leg.49/2010 un CIM care este suspendat?
In cazul prezentat in acest topic ar trebui sa se aplice prevederea din Codul muncii la care faceti referire, in niciun caz prevederile Legii nr. 49/2010.
In legatura cu intrebarea dvs. raspunsul este da, poate inceta, intrucat discutam despre o incetare de drept a cim, dar numai astfel: in 5 zile de la data constatarii cazului de incetare de drept a cim angajatorul emite decizie, decizie care va produce efecte incepand cu prima zi in care angajatul se intoarce din CM.
Numai in acest mod angajatorul respecta si art. 50 si art. 56 din Codul muncii.
Stimata Doamna,
Va multumesc ptr. raspunsul dat. Si in opinia mea cam aceasta ar fi solutia.Depinde ce interpretare dau cei de la personal ? Sau asta ar fi interpretarea conf. legislatiei!
Dar as vrea sa va mai intreb ceva : eu am CM dat de medic pana in data de 21.04, data la care imi va scoate gipsul. Probabil ca se va mai prelungi CM cu cel putin 15 zile pentru refacere ( entorsa glezna dreapa cu fractura peroneu, maleole si rupere ligamente cu operatie dubla pe glezna). Ce ma sfatuiti sa accept CM in continuare netinand cont de ,,indicatiile primite de la personal,,. Imi poate refuza la plata CM ?
Va mutumesc pentru timpul acordat, si o sa va comunic cum am scos-o la capat cu soci
Pensia de invaliditate
aijin
Buna ziua. Am o angajata care se pensioneaza pe caz de boala. Mi-a adus o decizie asupra capacitatii de munca, un singur exemplar de culoare roz. Pe acesta il ... (vezi toată discuția)