avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... nelamuriri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

nelamuriri

Buna ziua ! Am o ıntrebare şi anume eu am dat societate şi asociatul ın judecata ,ın urma procesului sa dizolvat societatea şi acum urmeaza lichidarea ei,am ınteles ca dupa o perioada de 3 luni va lua un lichidator juridic administrarea societatii pentru a face lichidarea dar pe termenul de 3 luni ce se va ıntampla ,bunurile societatii pot fi folosite de fostul asociat sau poate sa ışi desfaşoare activitatea ın societate daca nu poate şi o face este o ınfractie unde ıl pot reclama ca eu locuiesc ın strainatate şi societatea şi asociatul se afla ın Romania ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: hikmet , utilizator 17:19, 19 Aprilie 2010
presupun ca aveti deja avocat care se ocupa de procesul dvs.. el va face toate demersurile pentru protejarea intereselor dvs...
da un aparator am ,dar vreau sa ma ınformez
el are obligatia de a va informa.. doar el va poate emite o opinie pertinenta si corecta avand in vedere ca stie spetza.. noi, speculam
ok ! va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare, insolventa....cesiune parti sociale Duddi Duddi Buna ziua In anul 2005 am infiintat o societate comerciala, SRL din care fac parte 2 asociati, ambii administratori. Eu m\'am restrat din societate pentru ca ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Ma aflu in proces cu fostul meu sot , de care sint divortata si am avut impreuna un bar , de dizolvare a firmei . Eu am dus documente si martori in ... (vezi toată discuția)
Unic asociat decedat, se poate cere lichidarea societatii de catyre administrator? Evaluator Petrescu Cezar Evaluator Petrescu Cezar Sunt administrator la o societate al carui unic asociat, persoana straina, a decedat anul trecut. Fiul lui nu vrea sa mai raspunda la emailurile mele (singura ... (vezi toată discuția)