avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cedare sau vanzare teren concesionat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cedare sau vanzare teren concesionat

doresc sa imi construiesc o casa pe un teren care este deja concesionat de catre o alta persoana .Cum trebuie procedat ca sa pot avea in posesie si concesiunea terenului .?Cum sa preiau eu concesiunea terenului ?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 16:47, 19 Aprilie 2010
e de preferat ca pers care a concesionat sa construiasca si sa va vanda dvs constructia.. altfel nu prea vad cum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa cumpar o casa in constructie ,cu programul prima casa dar care are terenul in concesiune!!! klau_ella klau_ella Terenul concesionat este al unei persoane , primit cu legea 15.Aceasta persoana a mandatat pe cineva sa construiasca o casa si sa faca ce vrea cu ea, sa o ... (vezi toată discuția)
Concesiunea unui teren cesar17ciprian cesar17ciprian Buna ziua.As dori sa aflu parerea unui expert in domeniu.Doresc sa cumpar un teren pentru casa,dar din lipsa fondurilor nu reusesc.Am primit o oferta din ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren concesionat radooqu radooqu Detin un teren concesionat (apartinand primariei) inca din anul 2000. In ce masura pot cumpara acest teren? Imi permite legea sa fac acest lucru si daca da sub ... (vezi toată discuția)