avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... informatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

informatie

Buna ziua
Doresc sa stiu daca sumele de bani provenite din mosteniri, din strainatate, sunt supuse impozitarii, la noi in Romania, suma va veni prin virament in cont bancar. Carei institutii trebuie sa ma adresez, pentru a face plata,deoarece nu doresc sa-mi fac probleme si sa platesc ulterior o suma purtatoare de penalitati si dobinzi la penaliati.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 16:48, 19 Aprilie 2010
administratiei financiare in raza careia domicilati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru judiciar SAlinusha SAlinusha Bua ziua! In urma unui proces civil am primit o hotarare judecatoreasca si ulterior un titlu de executare silita pentru recuperarea sumei de 1848 lei de la o ... (vezi toată discuția)
Impozit pe onorariile avocatilor alexgrigoriu alexgrigoriu Conform ultimei modificari a legii taxelor de timbru, impozitul pe onorariile avocatilor ar trebui varsat la bugetul local. \"Art. 19 Taxele judiciare de ... (vezi toată discuția)
Taxa judicara de timbru eagle_free eagle_free Daca sunt recurent la o curte de apel care este situata in alt judet decat cel al domiciliului meu, unde platesc taxa judiciara de timbru? Multumesc. (vezi toată discuția)