avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... acte de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

acte de vanzare-cumparare

am cumparat o masina sh am facut actele de vanzare cumparare,cu toate datele in regula de la vanzator dar vreau sa stiu dak trebuia sa aiba vreo stampila aceste acte.pana o va scoate de la fisc fostu proprietar eu pot circula cu masina?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 20:46, 22 Aprilie 2010
da.. puteti circula
30 de zile puteti circula fara probleme.
Desigur ca puteti, dar sa circulati cu grije :)
Da, puteti circula. Problema este ca tre buie sa va incadrati in intervalul de 30 de zile pt. a o trece pe numele dv., cu acte in regula pt. ca altfel va complicati existenta.
Dvs trebuie sa aveti grija:
- daca rca-ul fostului proprietar este valabil pana se incheie actele - ca sa puteti circula linistit cu masina in acesta perioada - adica in caz de accident dvs puteti da rca-ul daca ati lovit pe cineva;
- din momentul in care s-au incheiat actele si pana dvs schimbati talon si cartea de identitate pe numele dvs, mare grija sa nu loviti pe nimeni ca nu se acopera cu rca-ul pe care il faceti ca sa va inmatriculati masina si nici pe cel al fostului proprietar.
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2010
ContSters141672, utilizator

Alte discuții în legătură

Ref: rca expirat la vanzare-cumparare auto Dan_is55 Dan_is55 Buna ziua, Vreau sa cumpar un autoturism care are RCA expirat (nu s-a mai circulat cu el). Cum trebuie procedat corect: - actualul proprietar face RCA pe ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare Hcn167 Hcn167 Buna ziua, Am o intrebare legata de o situatie alambicata. Am cumparat o masina la finele lui 2012. Pentru masina nu s-a platit nici o taxa, vreodata. ... (vezi toată discuția)
Legi noi = probleme noi timbrul de mediu LGLro LGLro Buna seara, [b]Poveste mea[/b]: Am cumpărat in aprilie 2012 un autovehicul înmatriculat în Brăila (eu sunt din București) , am încheiat un ... (vezi toată discuția)