avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... legea 50/1991
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

legea 50/1991

Am in proprietate un apartament cu 3 camere la etajul 4 intr-un bloc cu 4 etaje. Aerisirea baii se face printu-un geam care da in balcon ,as vrea sa fac o spartura in peretele exterior al blocului pt a putea pune un mic ventilator(100X100) am nevoie cumva de certificat de urbanism?
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 15:23, 21 Aprilie 2010
Da si de autorizatie dfe construire.
Chiar daca este la ultimul etaj si nu afecteaza structura de rezistenta?
Dacă ventilatorul nu este mai mare decat fereastra actuală nu aveți nevoie
de aprobare.Accesați pe acet forum legea 5o.
Doamna doreste sa sparga peretele, deci separat de fereastra. Cum v-a sfatuit doamna avocat va trebuie certificat de urbanism si autorizatie de constructie. O fi el si la ultimul etaj si probabil aveti si dreptate ca nu afecteaza structura de rezistenta, insa acest lucru trebuie demonstrat, tocmai prin acele acte. Altfel poate sa spuna oricine ca si picioarele de pod se pot darama ca doar nu afecteaza structura de rezistenta.
Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari in apartament crslaura crslaura Buna ziua! Recent doresc sa fac cateva modificari in garsoniera in care locuiesc. Modificari insemnand in principal marirea bucatariei (bucataria are un ... (vezi toată discuția)
Inlocuire perete ContSters392093 ContSters392093 Garsoniera ( ultimul etaj) are un perete ( 2mX2m) din sticla groasa montat intr-o rama tip termopan. Nu este etans. Daca bate vantul mai tare se curbeaza spre ... (vezi toată discuția)
Am demolat pereti din apartament dara3923 dara3923 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce mai pot face acum dupa ce am demolat cativa pereti in apartament fara autorizatie. Un vecin mi-a zis ca ma ... (vezi toată discuția)