Am un apartament pe care l-am inchiriat. Acum vreau sa il vand. Inainte de vanzare vreau sa reziliez contractul de inchiriere. Contractul de inchiriere prevede posibilitatea rezilierii inaintea termenului final , cu conditia ca partile sa anunte cu o luna inainte in scris. Chiriasul nu vrea sa plece.
Am trimis chiriasului o scrisoare cu anutul de reziliere,asa cum este prevazut in contract – recomandata cu confirmare de primire. Dar postasul nu a gasit chiriasul acasa. Chiriasul nu a luat scrisoarea de la posta si scrisoarea s-a intors inapoi.
Cum pot sa fac sa il anunt sa plece astfel sa am dovada (in caz de proces) ca am respectat contractul ?
Va multumesc
Notificarea trebuie comunicata prin intermediul unui executor judecatoresc . redactati-o in trei exemplare,unul ramane la dvs. cu viza executorului. Cu dovada comunicarii puteti merge in instanta.
Daca respectati clauzele contractuale nu veti avea probleme.Faptul ca , chiriasul a fost avizat si nu s-a prezentat sa ridice scrisoarea nu este vina dvs.