avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Daca o societate are si sediu secundar trebuie ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Daca o societate are si sediu secundar trebuie declarat la vreo institutie acest lucru???

La infiintarea firmei am dus la Registrul Comertului un act de inchiriere al unui spatiu care reprezinta sediul secundar al firmei. In contract scrie ca perioada de valabilitate a acestuia este nedeterminata. Mai trebuie sa mai declar si in alta parte faptul ca am un sediu secundar???
Cel mai recent răspuns: loredanaradu , utilizator 01:54, 26 Februarie 2007
Da, la organul fiscal.
Sediile secundare se declara si ad. fin. in raza teritoariala de care apartine societatea. Se completeaza DECLARATIE PRIVIND SEDIILE SECUNDARE*). Daca imi lasi a adresa de mail iti trimit formularul
Iti multumesc pentru ajutor! Adresa de mail este: loredanaradu@gmail.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu secundar stefan andrei stefan andrei Buna, am un contract de asociere prin participatiune cu o firma din bucuresti, ei au declarat spatiu secundar spatiul pe care il detin eu in alt judet dar ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, Cine ma poate ajuta cu informatiile necesare si pasii de urmat pentru schimbarea sediului social al unui SRL.Momentan am contract de asistenta ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru corinachivu corinachivu Va rog mult sa ma ajutati, cu textul de lege, potrivit caruia punctul de lucru cu minim 5 salariati, aflat in alt judet decat sediu social al firmei, trebuie ... (vezi toată discuția)