avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... autorizatie taxi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

autorizatie taxi

am avut in 2002 o autorizatie de taxi comform legi 54/1990 am predat-o la primaria de unde am luat-o si nu o mai gasesc decat o simpla cerere de deschidere autorizatie si nimic altceva si finantele au dat continuitate acelei autorizati pe care nu o am cum pot sa rezolv aceasta problema
Cel mai recent răspuns: senior_e , utilizator 16:28, 20 Aprilie 2010
iti trebuie o decizie de incheiere a acelei autorizatii...daca spui k ai predat-o la primarie...de la ei si in baza acelei decizii cei de la finante te vor scuti de plata impozitului..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare autorizatie adinutza.2008 adinutza.2008 cineva a inregistrat o cerere prin care solicita primariei anularea autorizatiei care are ca activitate principala comercializarea de produse alimentare ... (vezi toată discuția)
Datorii la bugetul de stat crapul2 crapul2 Buna seara! Va relatez si eu in cateva fraze ,ceva la care va rog un raspuns,daca ma puteti ajuta. In anul 2002 am deschis o autorizatie ... (vezi toată discuția)
Dacã se poate rãspuns urgent mefi mefi Doresc să ştiu ce acte trebuie şi unde anume să mă adresez pentru a deschide o firmă de PFA ( PERSOANÃ FIZICÃ AUTORIZATÃ ).Am un spaţiu la părinţi ... (vezi toată discuția)