avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FALIMENT! CUM SA PROCEDEZ????????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FALIMENT! CUM SA PROCEDEZ????????

Firma la care am lucrat isi inceteaza activitatea la data de 30.04.2010,au pierdut licitatia si au intrat in faliment (de faliment nu sunt sigura), cum sa procedez pt a-mi recupera salariile pe ultimele doua luni? si, daca o sa-i mai primesc!? VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 10:05, 20 Aprilie 2010
daca societatii la care sinteti angajata i s-a deschis procedura insolventei, conform dispozitiilor legii nr. 85/2006 sinteti inscrisa direct pe tabelul creditorilor pentru sumele reprezentind salarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare remuneratii ContSters277422 ContSters277422 Buna ziua. Pe scurt: am lucrat intr-o companie destul de mare, privata, de la care am de recuperat 10005.00 lei insemnand salariile din ultimele luni lucrate. ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante. Elusha Elusha Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, si am restante 5 luni în care nu mi-am primit salariul. Momentan sunt in preaviz, dar urmeaza sa se termine si ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi banesti lucutza55 lucutza55 am lucrat la o societate care a intrat in faliment. cum pot recupera drepturile banesti neachitate respectiv plata pentru perioada de previz si pentru ... (vezi toată discuția)