avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Compensare dividende cu un imobil (teren)
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Compensare dividende cu un imobil (teren)

Buna ziua
As dori sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: in 2007 am cumparat un teren pe societate. Societatea are 2 asociati care au de ridicat dividende din anii anteriori intr-o valoare mult mai mare decat valoarea terenului (valoarea de achizitie, nu valoarea actuala pe piata care este mult mai mica). In acest moment, avand in vedere ca nu exista lichiditati in firma, ei ar dori sa compenseze o parte din dividendele pe care le au de ridicat cu acest teren. Societatea nu are datorii, nu are nici un fel de probleme.
Cum se poate face acest lucru?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Lulica , utilizator 18:05, 20 Aprilie 2010
Multumesc mult!:love2:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare tva florentyna florentyna Se poate anula o notificare depusa la finante pentru taxarea operatiunilor prevazute l art141lit f????????? Stiu ca exista pentru lit e dar pentru livrari de ... (vezi toată discuția)
Vanzare cladire si teren persoana juridica clausinaci clausinaci AM NEVOIE DE AJUTOR! PERSOANA JURIDICA CUMPARA IN 2008 CASA SI TEREN DE LA O PERSOANA FIZICA . ACUM IN 2010 VREA SA VANDA CLADIREA CU TERENUL UNEI PERSOANE ... (vezi toată discuția)
Notificare finante pentru facturare chirii ana & maria ana & maria ce notificare trebuie depusa la finante pentru facturarea chiriilor de catre o societate? ajutati-ma cu o lege,ordonanta ,sa ma dumiresc si eu. (vezi toată discuția)