Buna ziua!
Sunt si eu in procedura de infiintare a unei firme si am nevoie de ajutorul dvs.Firma va avea ca obiect de activitate distribuirea si manufacturarea (prin manufacturare se intelege in cazul de fata ca eu primesc materialele pentru carte si le asamblez, fara a necesita tipografie pentru acest lucru)De asemenea, tot acolo vreau sa fie si punctul de lucru.Am obtinut acordul persoanelor cu care ma invecinez in bloc, insa dna presedinta de asociatie si dna administrator, nu vor sa-mi completeze partea corespunzatoare de document, pentru ca eu imi deschid si punct de lucru acolo(chipurile ele au mai dat aprobare pentru sediu , nu si cu punct de lucru).Intrebarile mele sunt urmatoarele:
Atat timp cat activitatea mea nu produce zgomot in bloc, deoarece folosesc un calculator , si o sa vin zilnic sa lucrez de la el, cu ce ma pot ele constrange sa nu-mi deschid punct de lucru??(care e diferenta daca am sediu sau sediu + punct de lucru?)
Dna administrator imi cere inainte sa-mi dea hartia pe care eu i-am dat-o sprea aprobare, codul CAEN aferent activitatii pe care o desfasor. e legal? din ce stiu eu, intai se depun documentele, inclusiv aceasta hartie de la asociatie , dupa care se elibereaza acest cod.
Puteti sa-mi spuneti totusi, care este codul CAEN, manufacturare si comercializare decarti pentru copii?
In primul rand, pentru o activitate care presupune comert nu puteti sa faceti punct de lucru in apartament.Sediu, da. Chiar daca nu faceti zgomot si nu perturbati linistea vecinilor, aveti nevoie de acordul lor pentru infiintarea sediului.
Daca vreti neaparat sa faceti un punct de lucru in apartament, orientati-va spre activitati care sunt din sfera dumneavoastra de interes, dar care nu presupun comertul.
Cod caen 8690
GP Gina
Bună ziua , vă rog să-mi spuneți dacă am înființat un srl pe acest cod de ce trebuie să am punct de lucru , dacă activitatea se desfășoară la ... (vezi toată discuția)