avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA mai depun decontul de tva ?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

mai depun decontul de tva ?

mai depun decontul de tva daca in luna martie nu am avut nici o miscare a conturilor de tva?
Cel mai recent răspuns: cameliaj , utilizator 17:43, 20 Aprilie 2010
Din momentul in care ati devenit platitor de TVA, decontul de TVA se depune indiferent daca ati avut sau nu tranzactii in perioada fiscala de raportare.
A nu se confunda cu Declaratia 390 VIES, care se depune doar daca in luna respectiva ati avut tranzactii intracomunitare.
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2010
cameliaj, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert intracomunitar - decont tva abibulaleila abibulaleila BUNA ZIUA Am si eu o intrebare am o societate care cumpare lemne din Bulgaria si le vinde in Romania. am facut cerere pentru a ma inregistra in registrul ... (vezi toată discuția)
Declaratia 390 - 2 declaratii in trim.ii ? Feni Feni Urmare a trecerii la perioada fiscala lunara, se pare ca pentru trim.II persoanele juridice care inregistreaza operatiuni intracomunitare vor depune pt trim ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon antispam antispam Buna ziua tuturor. Din cate am inteles, in cazul unui PFA care presteaza servicii intracomunitare, in momentul in care se depaseste plafonul de incasari de ... (vezi toată discuția)