avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA COMERT INTRACOMUNITAR - decont TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

COMERT INTRACOMUNITAR - decont TVA

BUNA ZIUA
Am si eu o intrebare
am o societate care cumpare lemne din Bulgaria si le vinde in Romania. am facut cerere pentru a ma inregistra in registrul operatorilor intracomunitari. acum intrebarea mea este eu depun decontul de tva de 2 ori? o data 300 si o data 390 vies??? si imimai puteti spune va rog frumos ce alte declaratii specifice acestui obiect de activitate se mai depun??? am inteles ca se mai depune o declaratie online dar nu am inteles ce fel de declaratie si catre cine
va rog ajutati-ma
va multumesc#-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 07:18, 24 Septembrie 2010
depuneti decontul de tva pana pe data de 25 a lunii urmatoare sau 25 a lunii urmatoare celei in care se incheie trimestrul, daca perioada fiscala este trimestrul

depuneti decl. 390 pana pe data de 15 a lunii urmatoare

daca perioada dvs. fiscala este trimestrul, aceasta va deveni luna, in functie de momentul exigibilitatii tva

on line se depune declaratia intrastat, la urmatoarele praguri valorice -
900.000 lei pentru livrari intracomunitare de bunuri si 300.000 lei pentru achizitii intracomunitare de bunuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, am cumparat o masina dintr-o tara ue pe firma...mi s-a scazut tva-ul la cumparare...impozitul pe profit scade sau nu este deductibil...este prima ... (vezi toată discuția)
Achizitii servicii intracomunitare bodean bodean Va rog sa ma ajutati. Societatea vrea sa trimita in Italia la un curs de formare profesionala cativa angajati. Firma din Italia ne-a facturat serviciile cu ... (vezi toată discuția)
Decont tva si declaratia 390 consela consela O societate are la 30.03.2012 perioada fiscala pentru tva trimestrul(CA la 31.12.2012 < 100000 euro). In cursul lunii aprilie 2012 emite o factura catre ... (vezi toată discuția)