BUNA ZIUA
Am si eu o intrebare
am o societate care cumpare lemne din Bulgaria si le vinde in Romania. am facut cerere pentru a ma inregistra in registrul operatorilor intracomunitari. acum intrebarea mea este eu depun decontul de tva de 2 ori? o data 300 si o data 390 vies??? si imimai puteti spune va rog frumos ce alte declaratii specifice acestui obiect de activitate se mai depun??? am inteles ca se mai depune o declaratie online dar nu am inteles ce fel de declaratie si catre cine
va rog ajutati-ma
va multumesc#-o#-o#-o#-o
depuneti decontul de tva pana pe data de 25 a lunii urmatoare sau 25 a lunii urmatoare celei in care se incheie trimestrul, daca perioada fiscala este trimestrul
depuneti decl. 390 pana pe data de 15 a lunii urmatoare
daca perioada dvs. fiscala este trimestrul, aceasta va deveni luna, in functie de momentul exigibilitatii tva
on line se depune declaratia intrastat, la urmatoarele praguri valorice -
900.000 lei pentru livrari intracomunitare de bunuri si 300.000 lei pentru achizitii intracomunitare de bunuri
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Impozit pe profit
iclaudia19
buna ziua,
am cumparat o masina dintr-o tara ue pe firma...mi s-a scazut tva-ul la cumparare...impozitul pe profit scade sau nu este deductibil...este prima ... (vezi toată discuția)