avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... continutul contractului individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

continutul contractului individual de munca

am si eu o rugaminte....imi fac lucrarea de licenta in dr muncii- "continutul contractului individual de munca" am nevoie de cateva sfaturi- mai precis cateva propuneri de lege ferenda care sa le pun la finalul lucrarii- cine ma poate ajuta ii raman profund multumitoare- macar cu un link, o carte care sa poata fi gasita usor prin biblioteci sau o parere personala
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 21:30, 28 Februarie 2007
chiar ce ceri tu nu am dar o sa fiu ochi si urechi.....interesanta tema .....si curajoasa....
Te intereseaza un model de contract sau ce asi propune sa se treaca in contract pe langa cel tip:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continutul cim diduletz diduletz am si eu o rugaminte....imi fac lucrarea de licenta in dr muncii- "continutul contractului individual de munca" am nevoie de cateva sfaturi- mai precis cateva ... (vezi toată discuția)
Propunere lege ferenda pentru legea 119/1996 privind actele de stare civila ContSters92274 ContSters92274 Buna ziua! Desi nu stiu daca voi gasi pe acest site rezolvarea problemei cu care ma confrunt, indraznesc sa va cer ajutorul sau macar sfatul: urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta la drept GIMarcu GIMarcu BUNA SEARA AM SI EU O RUGAMINTE ,AS DORI SI EU DACA STIE CINEVA DE UNDE IMI POT LUA SI EU UN MODEL DE DIPLOMA DE LICENTA LA DREPT-CIVIL CU SUBIECTUL CONTRACTUL ... (vezi toată discuția)