BUNA SEARA AM SI EU O RUGAMINTE ,AS DORI SI EU DACA STIE CINEVA DE UNDE IMI POT LUA SI EU UN MODEL DE DIPLOMA DE LICENTA LA DREPT-CIVIL CU SUBIECTUL CONTRACTUL DE INTRETINERE SAU CONTRACTUL DE RENTA VIAGERA .,VREAU SA MA INSPIR PENTRU LUCRAREA MEA .DACA SE POATE O ADRESA CEVA DAR SA NU FIE CU PLATA ,NU VREAU SA O CUMPA R GATA FACUTA ,CI AS DORI SA O FAC EU ,DAR SA AM O INSPIRATIE.VA MULTUMESC.
am impresia ca dvs sunteti interesat de o lucrare de licenta...diploma o obtineti dvs....
cel mai bine mergeti la biblioteca fac. de drept a universitatii bucuresti sau a baroului bucuresti si veti gasi o sumedenie de carti si articole despre subiectele care va intereseaza.
Aceste aspecte le puteti gasi in cartile si tratatele de drept civil referitoare la contractele civile pe care le puteti gasi la biblioteca sau in librarii.
asa cum spuneau si colegii mei aveti nevoie de lucrare de licenta, caci diploma o obtineti dumneavoastra dupa ce luati licenta ... sper;). Aveti un subiect de licenta asa de interesant incat ar fi pacat sa nu studiati tratatele si lucrarile in domeniu.... la biblioteca:D
Lucrare licenta
clamba
sunt anu 4 la drept si trebuie sa-mi aleg tema pentru licenta, vreau sa-mi dati idei ce mi-ar fi cel mai util.....sunt la FR deci va dati seama ca am fost doar ... (vezi toată discuția)
Lucrarea de licenta
mmmmela
buna ziua,
vreau sa-mi fac lucrarea de licenta in dreptul familiei cu tema-\"drepturile si indatoririle parintesti la cresterea si ocrotirea copilului ... (vezi toată discuția)