In ianuarie am primit o instiintare de plata ..retroactiva a contributiei mele ..interesant mi s-a parut k desi dupa cate cunosc plata se face pt ultimii 5 ani...mi sa spus sa platesc 878 Ron adica 388 Ron contributia mea pe anul 2004#-o#-o#-o:Osi restul dobanzi....este legal sa imi ceara sa platesc pe anul 2004????:O:O:O:Oacesti bani ii datorez deoarece in perioada 2001-2005 am efectuat taximetrie fiind organizat ca PFA..as ruga daca cineva stie sa imi spuna daca este legal ca doamnele de la CAS sa imi ceara acesti bani din anul 2004..interesant este ca la intrebarea daca pot plati fara penalizari mi s-a spus ca nu desi eu nu am fost instiintat in nici un fel pana acum ca datorez acesti bani ...:stunned:
Sumele de bani datorate cu titlu de contributie la asigurarile sociale de sanatate nu sunt prescriptibile in termenul general de prescriptie de trei ani astfel incat este legal sa va ceara doamnele de la CAS acesti bani.Ceea ce mi se pare curios este faptul ca v-a facut o instiintare de plata care cuprinde penalitati mai mari decat suma datorata, lucru ilegal.
Contributie sanatate
eleonor
in 2004 am infiintat un pf dar nu am incheiat nici un contract cu casa de asigurari de sanatate,dar prin 2008 in decembrie am primit o instiintare precum ca ... (vezi toată discuția)