avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... REAUTORIZARE PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

REAUTORIZARE PFA

Detin un PFA, nu sunt inregistrat la Registrul Comertului deci nu am C.U.I. Sunt inregistrat la Finante si am C.I.F. Sunt obligat ca pana la data de 25.04.2010 sa ma reautorizez?
Cel mai recent răspuns: mayer , utilizator 15:44, 3 Mai 2010
trebuie sa treceti pe la registrul comertului
Nefacand precizari ce tip de activitate desfasurati,si nici de cand functionati, dar spuneti ca nu sunteti inregistrat la Reg Com, (adica nu sunteti organizat in PFA), se poate presupune ca desfasurati o activitate ce constituie profesie liberala, si atunci nu este cazul ( preved. OG 44 nu se aplica acestora)
Ultima modificare: Vineri, 30 Aprilie 2010
mayer, utilizator
serviciile de traduceri intra la profesii liberale?
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator autorizat-pfa sau pfi? danar122 danar122 Buna ziua, Un traducator autorizat de Ministerul Justitiei, cu CIF de la Finante, neinregistrat in Registrul Comertului, ce statut are- Persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Detin certificat de traducator tehnic si vreau sa fiu pfa MARISHKA MARISHKA Buna ziua. Detin certificat de traducator tehnic si vreau sa infiintez PFA. Am fost la Finante si mi-au zis ca profesie liberala este doar traducatorul ... (vezi toată discuția)
Acord de functionare Hannahjoy Hannahjoy Activitatea de pfa profesie liberala traduceri are nevoie de acord de fuctionare daca nu isi desfasoara activitatea in spatiu public? (vezi toată discuția)