avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul salarial - DILEMA!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul salarial - DILEMA!!!

Buna ziua,

Salariul lunar net se calculeaza in functie de numarul de ore/zile lucrate in luna in curs sau nu?

Sunt angajata si am un contract de munca individual pe perioada nedeterminata, cu un salariu net de 2200 RON.

Indiferent de cate zile are o luna lucratoare (e.x: Martie 2010 are 23 de zile lucratoare/ Februarie 2010 are doar 20 de zile lucratoare) eu trebuie sa iau un salariu net de 2200 RON?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ank27 , utilizator 12:55, 23 Aprilie 2010
Avand in vedere ca luna martie are 23 zile lucratoare , dar dvs ati lucrat numai 21 ar trebui sa incasati 2009 lei.
la d-voastra salariul se calculeaza manual? nu aveti program de salarizare? primiti acelasi salariu in fiecare luna daca lucrati in regie, iar daca lucrati in acord primiti salariul in functie de cate zile lucratoare are luna.
chiar daca lucrati in regie, in functie de pontaj se calculeaza salariul.
Salariul se imparte la nr de zile lucratoare din luna,inmultit cu nr. de zile lucrate :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul corect salariu lucru la tura 12/24 si 12/48 alexmal alexmal Calcul corect salariu lucru la tura 12/24 si 12/48 Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare legata de calculul corect al salariului intr-o companie cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 ... Justme1701 Justme1701 Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 net,cu norma 8/40 saptamana dar cu program in ture 12/24-12/48,intrebarea mea este:De ce intr o ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna dddianaddd dddianaddd Buna ziua !!! Va rog sa ma ajutati cu informatii..............va multumesc. Sora mea este programator de peste 2 ani la o firma. Si-a dat demisia ... (vezi toată discuția)