avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... UN CAZ "TRASNIT", DAR DISPERAT
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

UN CAZ "TRASNIT", DAR DISPERAT

Dragi confrati, spuneti-mi si mie daca ati mai auzit asa ceva. sapt. trecuta am avut un caz. o clienta a fost prinsa si condamnata pt. proxenetism, sechestrare de persoane,trafic de carne vie.in timpul u.p a fost anchetata abuziv, tinuta de mai multe ori in arestul politiei cate 24 ore.de multe ori a fost luata de acasa impreuna cu copilul de 3 ani si au fost tinuti amandoi la pol. fara hrana . politistii au refuzat sa le aduca ceva de mancare nici femeii si nici copilului de 3 anisori. in timpul anchetelor a fost batuta si obligata sa declare si astfel fapta cumnatului ei, sa o ia asupra sa. astfel aceasta femeie, nu a fost niciodata in colimatorulaul politiei,neavand antecedente penale. de altfel ori de cate ori ea vroia sa povesteasca despre cumnat, primea cate un pumn, iar politzistii ii spuneau "acest nume nu ai voie sa-l pronunti". in fine dupa ce a fost condamnata la 2 ani cu suspendare, avocatii ei, au facut apel-fara s-o intrebe pe ea si astfel a primit o pedeaspsa de 5 ani inchis. cu executare. din nou avocatzii ei au facut recurs, fara s-o intrebe pe ea, si de data asta a primit 7 ani cu exec. evident. intre timp am aflat ca avo. erau din baroul constit.
ce parere aveti de ancheta abuziva si de agravarea pedepsei in propria cale de atac??? justitia romana face nani???? pt. a-l ascunde pe acel mafiot??? vai de bietzii oameni. momentan am sa incerc sa-i obtin intrerup. exec. ped. caci mai are un copil de 7 ani, cu sida in faza terminala. va pup pe toti si pe ne_nicku
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 17:49, 26 Februarie 2007
Mi se pare aproape de domeniul incredibilului ce povestesti. Despre abuzuri ale politiei mai stiu cate ceva, dar despre agravarea situaiei in propria cale de atac :O Ai verificat nu a facut si parchetul apel si recurs?
Oricum, eu iti doresc succes, ataca-i din toate pozitiile si mai ales reclama-i pe cei din pol.rom. atat de obisnuiti cu abuzurile de acest gen.
atat apelul cat si recursul au fost declarate de aparatorii inculpatei ci nu de parchet si vad ca este posibil sa-ti agravezi pedeapsa in propria cale de atac. acum dosarul va fi la DNA
In-cre-di-bil!!!:O

Esti sigura ca nu a facut apel si recurs perchetul?
Doar asa as intelege, cumva.
Totusi, este incredibil!
Ma intereseaza speta, sa ne tii la curent.
Si ne miram de ce ajungem la CEDO....
Cred ca deja ar trebui sa caute amanunte cum sa ajunga acolo:(

Alte discuții în legătură

Recurs la o executare penala de 2 ani de furt calificat andreandreear andreandreear sotul meu este arestat pt o condamnare de 2 ani de furt calificat este recidivist are vreo sansa daca face recurs sa ai mai scada din pedeapsa? (vezi toată discuția)
Dupa prima sentinta se poate merge in arest? seymour seymour buna ziua Am o prietena care a comis 3 infractiuni, a fost cercetata penal si peste o luna si putin are primul termen lla tribunal. Nu a fost arestata ... (vezi toată discuția)
Recurs onoono onoono Daca se face recurs asupra unei hotarari de executare a pedepsei se poate mari pedeapsa asupra careia s-a facut recrus? (vezi toată discuția)