avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... 2 proprietari la un autoturism deja inmatriculat pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

2 proprietari la un autoturism deja inmatriculat pe numele unuia din cei doi

Am achizitionat ub autoturism impreuna cu alta persoana, platind jumatate-jumatate. L-am inmatriculat pe numele meu, dar vreau sa avem un document legal din care sa reiasa ca suntem amandoi proprietar. Este posibila intocmirea unui document in fata unui notar in acest sens? Daca da, care ar fi denumirea lui uridica si care ar fi continutul-in mare, bineinteles.
Va multumesc anticipat pentru sprijin
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 19:33, 20 Aprilie 2010
Ati dat raspunsul singur: mergeti la un notar si explicati-i ce vreti, stie el cum sa formuleze documentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare auto Stukha Stukha Am si eu o problema de rezolvat in urmatoarea luna si am nevoie de putina lumina in ce priveste procedurile. Punctul de plecare este ca tata este ... (vezi toată discuția)
Numar de proprietari la o masina. urgent omiduka omiduka Suntem 2 tineri necasatoriti, si cumparam o masina. Putem sa fim amandoi prorietari , masina sa fie pe ambele nume?Sau unul e proprietar si unul ... (vezi toată discuția)
Auto Mișu**7 Mișu**7 Rog cine știe,să mă facă să înțeleg câteva lucruri,am făcut prostia de a lăsa actele mașini în torpedou când am vândut mașina. Urma să facem ... (vezi toată discuția)