avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Avocat pt RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Avocat pt RCA

Am nevoie de un avocat bun in Timisoara,cine ma poate ajuta? Casa de asigurari nu imi despagubeste masina.
Cel mai recent răspuns: ContSters141672 , utilizator 16:31, 22 Aprilie 2010
Puteti fie cauta in Pagini Aurii, fie sa intrebati avocatul de serviciu de la Tribunalul Timis, care va poate recomanda un avocat specializat pe aceste probleme.
Pana gasiti un avocat bun, v-as recomanda sa mergeti cu toate actele, inclusiv cu refuzul soc de asigurare, la CSA - Comisia de Supraveghere a Asiguratorilor - e posibil sa va rezolve ei problema si sa nu mai aveti nevoie de un avocat. Incercati si asa s-ar putea sa fie mai bine, scutiti timp si bani pierduti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz plata dauna rca nesu nesu In data de 29.11.2010 fiul meu a avut un accident rutier din vina exclusiva a celuilalt sofer. Am mersin data de 30.11.2010 la firma de asigurari a acestuia ... (vezi toată discuția)
Reclamatie csa ALEXANDRA` ALEXANDRA` Buna ziua, Ma poate ajuta cineva sa compun o reclamatie la CSA? acum o luna de zile am fost implicata intr-un accident rutier in care am fost partea ... (vezi toată discuția)
Asigurari anitaovidiu anitaovidiu Masina societatii mele de transport a fost lovita in data de 13.12.2010 de o masina care are RCA la Carpatica, s-au facut poze, s-a intocmit dosarul, am dus ... (vezi toată discuția)